Всі дивуються, що я готую гречку саме так! А я дивуюсь, що усі досі банально її відварюють у каструлі, коли є значно смачніші і цікавіші рецепти.
Інгредієнти:
- гречка 300 г
- курячі крильця 800 г
- цибуля ріпчаста 200-250
- морква 250 г
- сіль і перець за смаком
- олія для смаження
- вершкове 50 г
- паприка 1 ч л
- кріп 20 г
Приготування:
Нарізаю дрібну цибулю та соломкою моркву. Піджарюю на олії спочатку цибулю до прозорості, тоді добавляю моркву приблизно на 10 хвилин.
Курячі крильця розрізаю, додаю сіль, перець та паприку.
На рослинній олії піджарюю крильця з обох сторін до золотистого кольору. Для запаху додаю перемелений часник.
Гречку добре промиваю, додаю обжарену цибулю з морквою, солі і розмішую.
Наверх викладаю крильця, до форми доливаю гарячої води. Щільно обгортаю форму фольгою та відправляю в духовку розігріту до 190 градусів на 40 хвилин. За 10 хвилин до готовності забираю фольгу, щоб крильця підрум’янилися.
Неймовірний запах, приємного апетиту!