Головна Рецепти З цією заправкою любий салат буде смачним. Соус, який вирішує все! З самих простих продуктів

З цією заправкою любий салат буде смачним. Соус, який вирішує все! З самих простих продуктів

by admin

При приготуванні салатів великий акцент робиться на соус, яким заправляється ця страва. Без заправки салат важко вважати справжнім салатом. Тому кухарі всього світу постійно експериментують з соусами при готуванні салатів.

Ми звикли заправляти салат майонезом, сметаною або оливковою олією. Однак, існують цікавіші рецепти заправки для салату. Сьогодні поділюсь своєю улюбленою, яка підходить до усіх салатів, навіть до Шуби і Олів’є.

Інгредієнти для заправки:

  • сметана 15-20% – 100 г;
  • варені жовтки – 2 шт.;
  • гірчиця – 1 ч. л.;
  • каперси – 3 шт.;
  • сіль – щіпка;
  • цукор – ⅓ ч. л.

Приготування заправки:

У глибоку склянку потрібно покласти сметану, гірчицю та каперси. жовтки перетираємо за допомогою терки в дрібну крихту, яку теж треба додати до склянки сметани.

У склянку також висипаємо сіль та цукор, збиваємо блендером до однорідної маси. За смаком можна додати до соусу лимонний сік, чорний мелений перець або улюблені спеції.

Виходить чудова альтернатива майонезу, яка матиме яскравіший смак. Можна додавати цю заправку в Олів’є, Оселедець під шубою, Цезар та багато інших салатів.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини