Головна СтатьиОкна Найнижчі ціни на пластикові вікна Rehau в Києві від vokne.com.ua

Найнижчі ціни на пластикові вікна Rehau в Києві від vokne.com.ua

by admin

Пластикові вікна Rehau ціна КиївСучасний будинок, квартиру або офісне приміщення практично неможливо собі уявити без пластикових та металопластикових вікон. У Києві та інших містах країни вікна з ПВХ давно витіснили дерев’яні аналоги. Вся справа в довговічності, відмінних експлуатаційних характеристиках, простоті догляду та доступних цінах.

Компанія Хімавто пропонує увазі замовників кращі пластикові вікна Rehau в Києві і області за найдемократичнішими цінами.

Наші вікна можуть стояти у вас більше 30-40 років, надають будь-якому приміщенню гарний, презентабельний зовнішній вигляд, прекрасно захищають від стороннього шуму і холоду.

Якщо ви вирішили замовити пластикові вікна в Києві недорого, пам’ятайте про те, що у вікнах все повинно бути ідеально — від профілю ПВХ, до фурнітури і підвіконня. Ми пропонуємо саме такі віконні системи, які на все 100% відповідають потребам замовника.

Переваги недорогих пластикових вікон Рехау в Києві від Хімавто

Хімавто — не посередник, а виробник віконних систем з німецького профілю Рехау. Ми працюємо безпосередньо з постачальниками ПВХ-профілів і комплектуючих з Німеччини та Австрії і гарантуємо відмінну якість своєї продукції.

Замовляючи вікна у нас, ви можете бути впевнені в тому, що купуєте віконні системи, а не продукцію сумнівної якості, зібрану кустарним способом десь «в гаражі».


Наші віконні системи проходять обов’язкову сертифікацію і контроль якості перед тим, як відправитися для установки до замовника.

Інші переваги наших вікон:

  • Енергозберігаючі склопакети забезпечують максимальні показники енергоефективності. Ви зможете непогано заощадити на опаленні будинку або квартири в холодну пору року і по мінімуму використовувати кондиціонер спекотним літом.
  • Захищають від стороннього шуму. Навіть якщо під вікнами проходить автомагістраль або транспортна розв’язка, наші віконні системи забезпечать тишу і спокій.
  • Мають тривалий термін служби — понад 30 років.
  • Прості і зручні в експлуатації, не вимагають особливого догляду.

Професійний монтаж пластикових вікон — запорука надійності і довговічності

Бригади майстрів компанії Хімавто мають в своєму розпорядженні все необхідне обладнання, в тому числі технічну освіту і солідний досвід роботи в сфері виробництва і монтажу пластикових вікон.
Наші фахівці працюють максимально якісно, з мінімальною кількістю пилу, сміття та бруду, в стислі терміни. При цьому оперативність монтажу жодним чином не позначається на якості виконуваних робіт.
Щоб ви були впевнені в якості нашої роботи, для кожного клієнта ми робимо офіційний договір на надання послуг, в якому прописуються основні моменти співпраці, умови оплати, терміни виготовлення та встановлення вікон, гарантійні зобов’язання.

Скільки коштують наші металопластикові вікна Rehau?

Як виробник, а не посередник, ми пропонуємо найбільш демократичні ціни на пластикові вікна Rehau на сторінці http://vokne.com.ua/ua/prices/ сайту компанії ТОВ Хімавто в Києві. Вартість кожного вікна формується з наступних факторів:

  • Габаритні розміри віконної системи;
  • Тип профілю ПВХ, з якого буде виготовлено вікно;
  • Кількість відкриваються створів (глухі вікна стоять на порядок дешевше);
  • Типу встановленої фурнітури;
  • Типу склопакета.

Ми готові запропонувати кожного замовника кращими і недорогими вікнами в столиці у всіх цінових категоріях!

Не пропустіть можливість швидко і недорого засклити вікна, балкон або лоджію. Зателефонуйте нам прямо зараз і майстер Хімавто приїде до вас додому для зняття замірів в будь-який зручний час.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини