Головна У запорізькій області безпритульним нададуть гаряче харчування

У запорізькій області безпритульним нададуть гаряче харчування

by admin

50e446920d3bc1357137554Відсьогодні на території запорізької області почнуть надавати безкоштовне харчування безпритульним. Це буде проходити в рамках соціальної програми щодо захисту осіб, що перебувають в складних життєвих обставинах, безпритульних громадян та осіб, що звільнені з місць позбавлення волі.

Цю акцію заснували ще десять років тому, в 2004 році. Відтоді вона стала традиційною. На те, щоб провести цю акцію з міського бюджету в листопаді-грудні виділять 99 900 гривень.

Гаряче харчування здійснюватимуть в Запоріжжі, Енергодарі, Мелітополі, Бердянську, а також Пологівському, Оріхівському, Вільнянському, Якимівському та Приморському районах.


Час та дні тижня, коли бездомним надаватимуть їжу, в кожному населеному пункті визначать, враховуючи місцеві умови і потреби. Меню, яке нададуть бездомним, досить різноманітне. Воно складається з перших і других страв, випічки, хліба та чаю.

Роботу пунктів гарячого харчування контролюють працівники соціальної сфери, а також громадськості та Товариства Червоного Хреста.

За повідомленням прес-служби обласної міської адміністрації гуманітарну допомогу планують продовжити до весни (також було і в попередні роки).



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини