Головна ЗдоровьеПитание Ціна корморізки: з чого складається?

Ціна корморізки: з чого складається?

by admin

Коли власник частного господарства обирає корморізку, він не в останню чергу звертає увагу на ціну. Корморізку купити слід, але переплачувати за неї не варто. Обирайте модель, яка повністю співпадає по характеристикам з вашими задачами та цілями. Підібрати вітчизняні та імпортні моделі можете тут — https://cropper.com.ua/ua/kormorezki/. Ми ж розповімо про те, з чого складається вартість корморізки, що впливає на її формування. Та дамо відповідь на вічно актуальне питання: чи можна заощадити, коли плануєш купити корморізку для дома?

Кормопідрібнювач

Характеристики корморізки

Насправді є велика кількість характеристик корморізки, які мають велике значення для її справної та ефективної роботи. Однак, для користувача найбільш важливими є три з них.

Тип пристрою

Ви можете купити в Україні ручну або ж електричну корморізку. Перша підійде лише для невеликих господарств. Якщо вам не потрібно переробляти велику кількість зерна, овочів та фруктів у комбікорм кожного дня, то це можна зробили вручну. Однак, для більш габаритних ферм — це не є найкращим рішенням. Раціональніше буде купити корморізку з електроприводом. З нею праця стає легкою: помістить продукт в контейнер та натисніть на кнопку живлення.


Контейнер для кормів

Важливою є його ємність. Наскільки багато кг продукту поміщується в контейнері? Чим більше, тим краще. Але такий великий пристрій буде займати багато вільного простору в приміщенні. Тому оптимально, якщо ви знайдете золоту середину.

Матеріал запчастин

Нержавіюча сталь — це найбільш довговічний матеріал. Це особливо важливо, якщо ми кажемо про матеріал, з якого зроблені ножі корморізки. Вони постійно контактують з соком фруктів та овочів, тому не повинні окислюватися. Також вони поступово стираються. Нержавійка витримає це найдовший час. Менш довговічні — алюміній та пластик.

Як заощадити та купити в Україні якісну корморізку?

Якщо бажаєте заощадити, але купити корморізку в Україні, то є варіанти. Що порекомендували менеджери інтернет-магазину Cropper:

  1. Надайте перевагу українським корморізкам, а не імпортним. Вони не сильно поступаються в ефективності, а ось ціна корморізок Газда, Дамилк і т.і значно нижча.
  2. Не купуйте корморізку, можливості якої перевищують потреби вашої ферми. Якщо в день потрібно обробити 10 кг зерна, то потужність 100 кг за годину — це занадто.
  3. Можете купити електричну корморізку, однак, не шукати об’ємний контейнер. Так, ви вимушені будете власноруч часто додавати новий продукт для переробки. Це займе ваш вільний час, але й дозволить не витрачати додаткові гроші.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини