Головна СтатьиИгрушки IpopoKiDS — гіпермаркет хлопчачих забаганок

IpopoKiDS — гіпермаркет хлопчачих забаганок

by admin

20190212144523-4243«Боже, що я буду робити із хлопчиком? Я ж геть на них не розуміюсь», — 90% майбутніх матусь саме так реагують на повідомлення, що у них народиться син. Дорогенькі, не поспішайте панікувати.

Перші місяці після народження потреби вашого сина вам підкаже сама природа (педіатр у допомогу), а далі ви й самі не помітите, як почнете відрізняти монстр-трак від джипу, Залізну людину від Людини-мурахи, лонгборд від скейта… Світ маленьких чоловіків не такий складний, як може здатися на перший погляд. Це дуже легко зрозуміти на прикладі структури підбору товарів для хлопчиків на найбільшому дитячому маркетплейсі IpopoKiDS.

Що потрібно новонародженому хлопчику? Перше і єдине – любляча матуся. Потім, затишне ліжечко, зручний візочок для прогулянок, косметика, одяг, памперси, дитяча суміш (за потребою) та декілька брязкалець. Усе це дуже просто знайти на IpopoKiDS у розділі «Товари для хлопчиків 0-2 роки». Не потрібно витрачати час на пошуки вигідної ціни. На АйпопоКідс представлені товари понад 100 дитячих інтернет-магазинів. Просто знайдіть, що потрібно, та купіть за найбільш вигідною ціною.

Ваш малюк підростає, йому уже потрібні розвиваючі іграшки, книги, триколісний велосипед та взуття для перших піших прогулянок. Не забудьте про авто-трек чи залізницю. Потрібні за віком товари дуже легко знайти, натиснувши на відповідну цифру, наприклад, 1-2 роки. Усе, ви маєте безліч пропозицій від сотень брендів та магазинів.

Син уже збирається до дитячого садочку. Час оновити гардероб. Вам неодмінно знадобиться декілька комплектів одягу на «як раз» та один на розмір більше. Навіщо, спитаєте ви? Бо одного ранку ви прокинетесь і зрозумієте, що штанці на синочка вже коротенькі. Як добре, що ви маєте запас.


Ваш синочок став фанатом мультика? Усе, від іграшок до постільної білизни, має бути із зображенням улюблених героїв «Щинячого патруля» чи «Герої в масках»? Дихайте повільно. Ви знаєте де це все шукати. Просто введіть у пошуку на сайті IpopoKiDS потрібний мультик і все.

Що може цікавити вашого першокласника? По-перше, це яскраві та цікаві канцтовари. Але саме вам потрібно вибрати найбільш якісні та практичні речі. Ось чому вам час відвідати розділ «Канцтовари та книги для хлопчиків 6-9 років». Зверніть увагу на характеристики та виробника. Якщо потрібно, поставте запитання менеджеру, але виберіть усе най-найкраще.

Будьте готові до того, що школа принесе у ваше життя нові захоплення. Це може бути заняття спортом, або якийсь вид творчості. У вашого сина з’являться нові «недитячі» герої: з коміксів, ігор або фільмів. Ось, як вийде нова частина «Трансформерів», ніхто не омине участі пошуку фігурок Оптімус Прайма чи Бамблбі. А ви зможете зробити це без зайвих нервів та хвилювань. Бо ваша особиста суперсила – маркетплейс Айпопокідс, де є буквально ВСЕ.

Часто мами жаліються, що, окрім комп’ютерних ігор, школярів нічим не зацікавити. По-перше, і самі ігри можуть бути різними. Деякі з них і справді розвивають та навчають. А по друге, чи хтось із хлопчаків зможе відмовитися зібрати космічний шатл чи Хогвардський Експрес із Лего? У тім-то й річ. Зацікавлювати потрібно по-справжньому крутими речами. Тож, запрошуємо вас вибрати найкрутіший конструктор для свого хлопчика на Айпопокідс.

Можна приводити ще безліч прикладів, розглядати багато ситуацій, але відповідь завжди буде одна – у будь-якій незрозумілій ситуації заходь на IpopoKiDS.ua. Кращого гіпермаркету, де є всі хлопчачі забаганки, вам не знайти в усьому інтернеті. Це точно.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини