Печиво з манки: швидкий та недорогий рецепт. Ніжний десерт із простих інгредієнтів

Дуже бюджетно печиво, яке можна готувати хоть кожен день. Для цього не потрібно багато вмінь і зусиль.
Інгредієнти:
- яйця – 2 шт.;
- цукрова пудра – 200 г;
- цукор – 125 г;
- розпушувач – 10 г;
- олія рослинна – 125 мл;
- манна крупа – 450 г;
- варення – 1 ст. л.;
- сіль – щіпка;
- кефір – 125 г;
- лимон (цедра) – 1 шт.
Приготування:
З’єднуємо в мисці яйця з цукровим піском та олією, перемішуємо до розчинення піщинок. У суміш викладаємо варення та кефір, збиваємо вінчиком до однорідності.
За допомогою маленьких зубчиків терки позбавляємо лимона від цедри. Додаємо її в суміш кефіру та яєць, солимо і висипаємо манну крупу.
Замішуємо тісто, до якого додаємо розпушувач. Отримане тісто треба залишити на 10 хвилин до набухання манної крупи.
Вимішуємо еластичне тісто, ділимо його на 20 рівних частин.
Формуємо невеликі кульки з тіста, обмочуємо їх у цукрову пудру.
Застилаємо пергаментом деко, переміщуємо на папір заготовки печива.
Розігріваємо духовку до 200 градусів, випікаємо печиво 15 хвилин.
Замість лимонної цедри можна взяти апельсинову, тоді ви отримаєте трохи інший смак виробу. Печиво ароматне, красиве та ніжне, гарний варіант для чаювання.