Котлети з капустою та фаршем (у духовці) | News 24 - портал новин


Котлети з капустою та фаршем (у духовці)

Продукти для блюда

  • 800 гр. будь-якого фаршу (у мене яловичий)
  • 400 гр. капусти
  • 1 цибулина
  • 1 велике яйце
  • сіль, чорний перець
  • рослинна олія
  • 250 гр. сиру + 4 ст. майонезу

Як готувати?

Для початку шаткуємо капусту і відправляємо в глибоку ємність.

Цибулю дрібно рубаємо або подрібнюємо за допомогою подрібнювача.

До капусти додаємо фарш, яйце і подрібнену цибулю.

Солим и перчим.

Добре перемішуємо.

Форму для запікання змащуємо олією.

З фаршу формуємо котлети та укладаємо у форму.

Накриваємо фольгою і відправляємо до духовки на 40-45 хвилин, при температурі 180 градусів.

Натираємо сир на дрібній тертці та додаємо майонез.

Знімаємо фольгу та змащуємо котлети сирною сумішшю.

Знову відправляємо до духовки приблизно на 10 хвилин.

Котлети за цим рецептом виходять дуже соковиті та смачні.

Усі подробиці та нюанси приготування дивіться у відео рецепті. Смачного!

Відеоурок



admin

Адміністратор сайту

You may also like...