Головна Политика Ляшко: Украиной должны руководить украинцы, а не залетные спасители

Ляшко: Украиной должны руководить украинцы, а не залетные спасители

by admin

0013В эфире ток-шоу Наташи Влащенко Люди. Hard Talk LIVE народный депутат, глава фракции Радикальной партии Олег Ляшко жестко раскритиковал политику привлечения иностранных специалистов на высокие должности в Украине. «У нас виявляється, що зараз, щоб досягти чогось у власній країні, треба мати грузинський паспорт і говорити з відповідним акцентом. А якщо ти українець по духу і по роду, говориш українською, то ти нікому в цій країні не потрібен. Тебе вважають меншовартісним», — возмутился депутат.

По убеждению Ляшко, только сами украинцы способны навести порядок в стране.


«Я переконаний, ніхто крім нас не наведе лад у своєму домі, і не треба шукати спасітєля за кордоном. Треба протерти очі і подивитись на своїх молодих хлопців і дівчат»,  заявил он.

«Мене можуть зараз звинувачувати у чому завгодно, але українці повинні керувати Україною, а не зальотні зайди, в яких сім’ї за кордоном, батьки за кордоном, лікуються там і помиратимуть там. А нам нема куди їхати? Ми повинні наводити лад в Україні, а не зайди, яких тут нічого не тримає, в них нема коріння. Вони тут як перекотиполе. Не вийшло — сів на літак і полетів», — резюмировал глава фракции Радикальной партии.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини