Головна У Запоріжжі та області не у всіх будинках включили опалення

У Запоріжжі та області не у всіх будинках включили опалення

by admin

13801751015243ccfddb225Ось уже майже сім днів тому у Запоріжжі та області розпочався опалювальний сезон. Але, не дивлячись на це, тисячі стояків в багатоповерхових будинках обласного центру не підключили до тепла. Є також проблеми з опаленням кооперативних будинків і гуртожитків міста. У цих незручностях звинувачують житловиків, які в свою чергу звинувачують власників житла.

У Запоріжжі опалювальний сезон офіційно стартував 23 жовтня. З того часу пройшло вже шість днів. Однак тепло стало не у всіх квартирах. Концерн «Міські теплові мережі» заявив, що впорався зі своїм завданням і всі котельні запрацювали у штатному режимі. Є дрібні пориви на теплотрасах, які оперативно ліквідовують. Фахівці стверджують, що тиск газу також в нормі.


Але не дивлячись на всі ці заяви, жителям деяких гуртожитків доводиться жити в НЕ опалених приміщеннях. Тисячі сімей досі змушені залишатися в холодних квартирах з тієї причини, що в їх будинках виникли труднощі з підключенням опалення.

Але не дивлячись на всі виправдання влади Запоріжжя, в три дні (нормативні терміни з подачі тепла) вони не вклалися. Але вони продовжують обіцяти, що опалювальні системи, які до цих пір не підключені, незабаром запрацюють.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини