Просто додайте це до фаршу: рецепт чебуреків попросять навіть вегани

Іноді хочеться чогось жирного, солоного і смаженого — в такі моменти можна швидко зробити фарш для чебуреків, як в чебуречній, і приготувати хрустку та дуже смачну страву!
Щоб начинка вдалася соковита й ароматна, дотримуйтеся кількох правил. Є чудовий лайфхак для приготування фаршу для чебуреків. А як приготувати ідеальне тісто на чебуреки розповідав раніше.
Як приготувати фарш для чебуреків — рецепт і лайфхак
Звичайно ж, хороший фарш не вдасться, якщо ви візьмете погане м’ясо. Для якісного фаршу потрібно купувати тільки свіже м’ясо. Крім того, знадобиться багато цибулі.
Інгредієнти:
- Свинина та яловичина — 600 грамів.
- Цибуля — 300 г.
- Чорний перець, сіль.
- Бульйон.
Почніть готувати соковитий фарш для чебуреків з підготовки бульйону. Пам’ятайте, що м’ясо на бульйон потрібно відварювати на маленькому вогні з овочами — очищеними цибулею та морквою.
Якщо ж у вас немає бульйону, і ви не хочете його варити, — ловіть ТОП-лайфхак. Налийте в каструлю воду — трохи більше, ніж половину склянки, доведіть до кипіння і покладіть 1 великий чи 2 невеликих лаврових листа. Після цього рідина має побути на вогні ще хвилину.
Поки бульйон буде холонути — займіться приготуванням фаршу. Перекрутіть м’ясо. Наріжте цибулю дрібними кубиками, перекладіть в миску, посоліть і добряче помніть — тоді вона пустить сік.
Змішайте фарш з цибулею і потім влийте пряну рідину. Підготовлений фарш не варто відразу ж використовувати — поставте його в холодильник мінімум на півгодини, а потім вже можете і братися за формування чебуреків.