Головна Политика Рабінович: «У Верховній Раді нова коаліція — БПП, Народний фронт і Оппоблок»

Рабінович: «У Верховній Раді нова коаліція — БПП, Народний фронт і Оппоблок»

by admin

7524eadc3e26f09e9899e59daddbd991Рабінович пропонує Опозиційному блоку прибрати з назви слово «опозиційний»

У Верховній Раді сформувалася нова серйозна парламентська більшість у складі «Народного фронту», Блоку Петра Порошенка і Опозиційного блоку. Про це заявив народний депутат, голова підкомітету Верховної Ради України з прав людини та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, коментуючи в ефірі програми «Сьогодні» на ТРК «Україна» голосування в ВР за законопроект, яким вносяться зміни до Господарського, Цивільного процесуального кодексів України, Кодексу адміністративного судочинства та інші законодавчі акти.

«Прийнятий сьогодні за основу закон — це вбивство правосуддя! Приймається прецедентне право. Прибираються адміністративні суди — і тепер такого поняття, як судовий розгляд «людина проти держави», більше не існує. І найстрашніше — це ось та ось прихована «спецконфіскація», яку влада ніяк не могла протягнути, а тепер протягла», — обурився парламентарій.


«Сьогоднішнє голосування показало всім нам, що в парламенті утворилася справжня більшість у складі «Народного фронту», БПП і Опозиційного блоку. Тому я пропоную Опозиційному блоку прибрати з назви слово «опозиційний» і залишити просто «блок», наприклад, блок за інтересами», — запропонував Рабінович.

«Як же ви, 23 людини, які називають себе опозицією, проголосували сьогодні закон, який знищує права людини і правосуддя. Опозиція не може голосувати з БПП і «Народним фронтом». Я розумію, що їм важко, що на них «висять» кримінальні справи, але не можна так зраджувати своїх виборців Півдня і Сходу — ми ж брали перед ними зобов’язання. Тому я вважаю, що сьогоднішнє голосування показало: дискусію про те, опозиційний це блок до влади чи ні, можна вважати закритою», — упевнений Рабінович.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини