Головна Политика Новинскому стоит задуматься о покаянии, — Луценко

Новинскому стоит задуматься о покаянии, — Луценко

by admin

publichnye-lyudi-439В эфире ток-шоу Наташи Влащенко Люди. Hard Talk LIVE генеральный прокурор Юрий Луценко прокомментировал недавние заявления народного депутата Вадима Новинского.

«Новинський дуже багато всього наобіцяв — і перевибори, і відставку уряду, і імпічмент. Єдине, чтого не пообіцяв — це повернути Януковича.  Однак, я думаю, що пану Новинському варто зосередитись не на політичних заявах, а на покаянні. Я знаю, про що кажу, і він знає, що я знаю, про що кажу. Осінь скоро», — намекнул генеральный прокурор.

Напомним, на ряде предприятий, входящих в сферу интересов компании Смарт-холдинг, основателем которой является депутат от Оппозиционного блока Вадим Новинский, прошли обыски.


В связи с этим, Новинский в связи с обысками заявил:

«Уже осенью мы приложим все силы для роспуска этого парламента войны, и отставки этого правительства социального геноцида. Больше того, если президент, гарант Конституции Петр Порошенко не предпримет экстренных шагов по коренному изменению ситуации в стране, мы будем инициировать процедуру импичмента».



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини