Головна У Запорізькій області на пляжах знайшли відхилення

У Запорізькій області на пляжах знайшли відхилення

by admin

04_070832_dikie-pliazhi-ukrainaУ Бердянську знайшли порушення при утриманні та благоустрої міських пляжів.

У Бердянську за розпорядженням міського голови було створено робочу комісію з перевірки забезпечення утримання та благоустрою пляжів. Розподілившись на підгрупи, члени комісії в червні обстежили пляжні території. Перші підсумки такої роботи були підведені на засіданні 3 липня.

За словами представника адміністративного відділу, на сьогодні складено десять протоколів за порушення Правил благоустрою міста, винесено 43 попередження орендарям пляжів, шість незаконно встановлених тимчасових споруд демонтовано, ще п’ять таких споруд підприємці вивезли самі. Про це повідомили в прес-службі Бердянської міськради.


«Серед озвучених проблемних питань, виявлених в ході перевірки пляжів, були: відсутність огорожі контейнерного майданчика для сміття, лежаків, медпункту, рятувальників, а також наявність незаконно встановлених тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності», — йдеться в повідомленні.

Заступник міського голови Сергій Матвєєв, який очолює цю робочу комісію, зазначив, що така перевірка пляжів триватиме і протягом липня. Відносно виявлених порушників будуть прийматися найжорсткіші заходи.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини