Головна У Запоріжжі будують поселення для біженців

У Запоріжжі будують поселення для біженців

by admin

400x376xDSC04554.jpg.pagespeed.ic.hKTuJOqI-cУ Запоріжжі в усі сили працюють на будмайданчику майбутнього поселення для біженців. Для того, що б побудувати котеджне селище виділили ділянку землі, площа якої 1,12 га. Ця земля призначена для будівництва транзитного міста. Проживати в такому містечку зможуть близько 500 осіб. На вказаній ділянці можна буде забезпечити підключення до водопостачання, електропостачання та каналізації, що набагато полегшить життя біженцям.

На сьогоднішній день вже визначили фірму-підрядника. Ця фірма з назвою ТОВ «СЕНО-ФОРТ». Вона вже почала готувати земельну ділянку під установку житлових приміщень. Територію вже очистили від дерев та інших зелених насаджень. На даний момент проводять планування території.


Варто нагадати, що органами місцевої влади та Головним управлінням було відпрацьовано питання і виділено в цілому 8 резервних ділянок для спорудження модульних будинків. У Бердянську, наприклад, для того, щоб побудувати транзитний містечко, виділили 1 га землі, в Приморську — дві ділянки землі по 0,5 га, в селищі Куйбишеве — 1,14 га, в Бердянському районі виділили дві ділянки землі по 1 га, а в селищі Якимівка — дві ділянки по 0,8 і 0,5 га.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини