Головна Студенти ЗНТУ здали кров пораненим бійцям АТО

Студенти ЗНТУ здали кров пораненим бійцям АТО

by admin

big_140812_donor1Студенти Запорізького національного технічного університету вчора взяли участь у благодійній акції, присвяченій збору донорської крові, яка буде направлена бійцям, а також біженцям із зони АТО. Акцію провели вчора, 11 листопада, в головному корпусі Запорізького національного технічного університету. Близько 200 студентів взяло участь у цій акції.

«В цей нелегкий для України час особливо актуальна проблема донорства. Адже кров потрібна не лише військовослужбовцям, що постраждали в зоні антитерористичної операції, а ще й мирним жителям – біженцям, яких в Запорізькій області майже 50 000 і їх кількість з кожним днем стає все більшою. В зв’язку з цим ми вдячні всім небайдужим запоріжцям, які відгукнулися на ініціативу адміністрації обласної лікарні здати кров, що буде призначена постраждалим із зони антитерористичної операції», — говорить Олександр Сержевський, завідувач відділенням трансфузіології обласної лікарні.

«Я пишаюся своїми студентами і вдячний їм за їх безкорисне і щире бажання допомогти і виявити свій громадянський борг. Участь у донорському русі нашого університету – маленький подвиг кожного, хто здає свою кров для порятунку життів», — говорить Сергій Беліков, ректор ЗНТУ.


 

 



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини