Головна Новости Потяги в Мелітополі оглядають представники всіх силових відомств

Потяги в Мелітополі оглядають представники всіх силових відомств

by admin

поезд-крым-rail-club.ru-80023-го липня міліцейські підрозділи нашого регіону отримали директиву про створення так званих «фільтраційних груп». У ці нові для городян з’єднання входять не тільки прикордонники та представники міграційної служби, але і співробітники МВС, СБУ, прокуратури.

Завдання, поставлене перед силовиками вищим керівництвом — стовідсоткова відпрацювання всього пасажирського рухомого складу «Укразалізниці». Особливу увагу військовослужбовці та правоохоронці приділяють пасажирським поїздам, що курсує в кримському напрямку і прикордонні із зоною АТО регіони.

Мета операції — попередження терористичних актів та диверсій в містах, через які слідують поїзди.


На практиці в конкретно взятому Мелітополі це виглядає наступним чином: після зупинки пасажирського поїзда прикордонники повністю оточують вагони і локомотив зі стрілецькою зброєю, а змішані групи, що складаються з представників різних відомств, оглядають кожну щілину поїзда зсередини.

Всіх підозрілих осіб правоохоронці обіцяють затримувати до з’ясування мети поїздки.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини