Головна Новости Москаль: «Якщо Вакарчук стане Президентом, що скаже солдатам: «Не здамся без бою»?

Москаль: «Якщо Вакарчук стане Президентом, що скаже солдатам: «Не здамся без бою»?

by admin

вакарчук11

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль у інтерв’ю з OBOZREVATEL розповів, чи є в нього президентські амбіції, як діятимуть російські агенти на найближчих виборах, чому освітня та медична реформи нашкодять українцям тощо. У першій частині читайте про шляхи повернення Криму та Донбасу, а також мовну ситуацію на Закарпатті.


– Менше року залишилося до президентських виборів. Якого, на ваш погляд, президента нині хотіли би бачити українці?

– По-перше, варто не забувати, що президент є Верховним Головнокомандувачем ЗСУ. До прикладу, називають кандидатом Святослава Вакарчука. Скільки я працював на Донбасі, я не бачив, аби він поїхав на передову і дав там хоча б концерт. Що він скаже солдатам? Не здамся без бою? Ну, от він збере генералітет: Муженка, начальника Генштабу, керівників Північного, Західного та інших напрямків об’єднаного командування на Донбасі. І що говоритиме? Що він файно співає? Так само і Зеленський. Дуже популярний. Його “95-квартал” з рейтингу не випадає.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини