Головна «Металіст» і «Металург» розсудить Кутаков

«Металіст» і «Металург» розсудить Кутаков

by admin

450x310x3781.jpg.pagespeed.ic.1GoTcgBCx4Стала відома бригада арбітрів, яка проведе матч за участю харківського «Металіста» та запорізького «Металурга». Головним суддею поєдинку, який пройде на стадіоні «Металіст» 5 жовтня, призначено Дмитра Кутаков з Броварів.

Матчі Прем’єр-ліги 36-річний броварчанин обслуговує з сезону-2010/2011. До сьогоднішнього дня в якості головного арбітра Дмитро Кутаков відпрацював на 47 іграх вищого дивізіону. Серед них були і чотири матчі за участю запорізького «Металурга».
Вперше Кутаков зустрівся з запорожцями 17 вересня 2010. Тоді рефері на стадіоні «Славутич-Арена» обслуговував поєдинок запорізького та донецького «Металургів». Перемогли в тій грі гості — 1: 2. Обом командам Кутаков показав по три «гірчичника». Ще три матчі при суддівстві броварчанина запорожці також провели вдома. 26 серпня 2012 «металурги» знову програли донецьким «колегам» — 1: 2. Суперникам головний суддя матчу показав по два гірчичника. Один з них став другим для донеччанина Макрідіса, за що той був видалений з поля. 17 листопада того ж року Кутаков обслуговував поєдинок «Металург» — «Зоря», де зафіксував рахунок 0: 0. Запорожці тоді отримали чотири попередження, а луганчани — три.
Востаннє з Кутакова шляху «Металурга» перетиналися вже цього сезону — рефері судив домашній матч запорожців проти «Дніпра», який відбувся в 4-му турі. Нагадаємо, що цей поєдинок завершився з рахунком 0: 1, а суперники отримали від арбітра по два «гірчичника». Підіб’ємо загальну статистику — при Кутакова «металурги» тричі програли і один раз зіграли внічию. Різниця м’ячів в цих іграх — 2: 5 на користь суперників запорожців. Футболістів «Металурга» суддя з Броварів карав 11 «гірчичниками», їх опонентів — 10 жовтими і однією червоною карткою.
Цього сезону Дмитро Кутаков встиг обслужити три матчі Прем’єр-ліги. Серед них і один за участю харківської команди. У поєдинку 1 туру чемпіонату «Зоря» — «Металіст» рефері показав шість жовтих карток. Дві з них дісталося харків’янам.
Всього ж в матчах Прем’єр-ліги броварчанин пред’явив 274 попереджень (в середньому майже по шість за гру) і дев’ять разів видаляв гравців з полів. 11 раз Кутаков вказував на 11-метрову позначку.
Асистентами арбітра в недільному матчі на «Металісті» виступлять Віктор Кравченко (Львів) та Андрій Скрипка (Кіровоград). Функції четвертого арбітра виконає киянин Сергій Даньковський. Спостерігачем арбітражу буде Сергій Задиран з Дніпропетровська.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини